Abilica handler om treningsglede, mye farger og å ha det gøy når man trener. Scroll nedover og bli kjent med Abilica Universe.

Med Abilica-produkter er det morsomt å trene hjemme. Vi har produkter i fine farger som ser bra ut i din stue eller treningsrom. Vi tilbyr komplette produkter i pene forpakninger og de fleste produkter har også treningsprogram. Vi tror at helheten avgjør og gir deg den beste treningsopplevelsen!

Treningsprogram

Finn øvelsene som passer deg.

 

Det følger med et treningsprogram med de fleste produkter fra Abilica. Vi ser verdien i å tilby den komplette treningsopplevelsen for deg. Hvert eneste treningsprogram inneholder mange bra øvelser som gjør att du får det beste ut av ditt treningsutstyr. Treningsprogrammene finnes digitalt og også i PDF her på siden vår. 

Se på treningsprogrammene eller last ned som PDF.

Abilica Training App

Last ned vår gratis treningsapp.

Med vår gratis treningsapp får du videoer med øvelser til mange av våre produkter. Vi kan garantere at du får en morsom og effektiv treningsøkt med Abilica Training App. Instruktøren følger deg gjennom alle øvelsene og gir deg den ekstra gløden du trenger for å gjennomføre en bra treningsøkt! Appen er tilgjengelig for både iOS og Android.

Abilica Music

Musikk til hjemmetreningen.

Mange liker å høre på musikk når de trener. Med Abilica Music på Spotify får du spillelister fra våre ambassadører med energisk musikk som passer til trening. Følg oss på Spotify så får du oppdaterte spillelister hver måned.

AbilicaMagasinet

Treningstips til hjemmetreningen.

 

I AbilicaMagasinet kan du lese om de siste trendene og få treningstips innen hjemmetrening. Alle artikler er delt opp i kategorier sånn at du enkelt kan finne det du vil lese om.

Abilica Stream

Tren bedre med trådløs teknologi.

Med hjelp av Bluetooth kobles Abilica Stream-maskinene trådløst til ditt nettbrett eller smart phone og åpner opp en helt ny verden av muligheter. Du velger selv din treningsløype i Google Maps og via Google Street View får du følelsen av å være på plass. Abilica Stream justerer motstanden eller stigningen automatisk for å simulere forandringer i terrenget.

Bytt ut morgentreningen en grå hverdag med strandpromenaden i Thailand eller test ut New York Marathon.

Abilica YouTube

Treningsfilmer med instruksjoner.

Abilica har en egen YouTube-kanal med treningsfilmer. Her finner du inspirasjon til øvelser der instruktøren følger deg fra A til Å og pusher deg til å gi det lille ekstra.

Abilica Premium

Produkter for tøffere bruk.

Abilica-produktene er tilpassede for hjemmetrening. Dog er flere av produktene utviklet for tøffere bruk.
Disse produktene passer derfor spesielt bra for bedriftsmarkedet (bedrifter, hotell, skoler, idrettslag, institusjoner osv)
og hjemmebrukere som vil ha det beste.

Kontakt oss

Ikke bruk kontaktskjemaet hvis du trenger service eller reservedeler til ditt treningsutstyr. Kontakt vår serviceavdeling i fanen under i så fall.

Abilica er en del av Mylna Sport AS, som er kjent for å ha markedets beste service/ettermarked for treningsutstyr.

Alle produkter som er stemplet med Mylna Sport Service er sikret den beste servicen når du trenger nye deler eller reparasjoner på ditt treningsutstyr. Mylna Sport Service løser de aller fleste saker på telefon eller mail, men stiller i tillegg med serviceteknikere som kommer hjem til deg hvis du trenger hjelp.